dinsdag 7 september 2010

Heet!

Vandaag was het bloedheet, rond het middaguur zeker 35 graden. En dan is het in zo'n stad niet te harden. We zijn dan ook maar wat later dan gepland op stap gegaan. Eerst naar de gitaarzaak waar we gisteren tevergeefs voor de deur stonden. En ja, ze hadden de Fender Jaguar nog staan waar Arny op internet al zijn oog op geworpen had. In een hele speciale kleur blauw en hij klonk waanzinnig. Toen de eigenaar van de zaak voorstelde om de gitaar gratis naar Arny's hand in te stellen (compleet met nieuwe brug) en ook nog eens de BTW niet te willen tellen als we cash wilden betalen was de deal redelijk snel rond. Omgerekend zo'n 400 euro voor een gitaar waar je bij ons zeker 1000 euro meer  voor betaald!
De Guiness bij onze pub smaakte extra lekker na zo'n meevaller! Toen we daarna ook nog wat leuke CD's voor een prikkie op de kop hadden getikt (nee, geen Simon & Garfunkel) kon de dag al niet meer stuk. 
S'avonds hebben we de zonsondergang bekeken vanonder de Brooklyn Bridge. Helaas waren we het statief voor de camera vergeten. Maar er zaten toch nog wat bruikbare foto's bij...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten