zaterdag 18 september 2010

Kid Kongo Powers!

Zoals vermeld zijn we gisteravond weer doorgezakt in Williamsburg. Vooral Caro had hem behoorlijk hangen, hihihi... Och, de afgelopen jaren heb ik de nodige schandalen gemaakt, dus zij mag ook wel eens (al gebeurt het deze vakantie wel wat vaker dan normaal). 
Op het hoofdmenu stond een optreden van Kid Kongo Powers in de Brooklyn Bowl. Deze zaal/bowlingcentrum is echt waanzinnig. De mooiste concertzaal die we ooit in de USA gezien hebben. Prachtig podium met dito licht en ernaast zo'n 15 bowlingbanen! Heel vreemd en heel erg USA!
Kid Kongo Powers is een van mijn helden, speelde ooit in de eerste versie van de Gun Club, switchte toen naar de Cramps heeft bij Nick Cave & the Bad Seeds gezeten en was een van de eerste latino's in alt-rock die openlijk homo was. Met zijn nieuwe band grijpt hij terug naar zijn oude bands, nm. Cramps en Gun Club. Vette garagerock en surf met een knipoog. Vooral niet al te serieus... Ik heb meer staan swingen dan foto's staan maken....
Oh en in het voorprogramma stond ook nog een zeer coole band, al kwam de zangeres wel zeer bekend voor. Ze zong nm ook al in het (vreselijk slechte) bandje wat bij de Jim Jone Revue het voorprogramma verzorgde. Maar dit klonk wel erg stoer (ze 'speelde' voornamelijk sambaballen en liet het gezang aan de gitarist over).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten