dinsdag 7 september 2010

Worden we oud?

De eerste dagen in NYC is het altijd wennen aan het hectisch metrosysteem. Als je het goed doet kom je heel snel op je bestemming. Maar je kunt ook zomaar een foute trein in stappen en ergens landen waar je helemaal niet meer weet hoe je er weg kunt komen... Dat is ons gelukkig nog niet gebeurd!
Gisteren het grootste deel van de ochtend verbracht in J&R, een gigantische electronica zaak. Kijken naar laptops en allerlei ander highttech spul. De cd afdeling, waar we de vorige keer John Cale live gezien hadden, viel enorm tegen. Weinig keus en hoge prijzen. 
S'middags was het in de East Village niet veel anders. Veel kleine cd-zaakjes waren verdwenen. Bovendien was de gitaarwinkel waar Arny heen wilde ook nog eens dicht vanwege Labor Day.
We hebben de rest van de middag dan maar op het terras van een Ierse pub verbracht en lekker Guinness en Strongbow gedronken. Met het hete weer hier zeker geen straf.

Alleen toe we thuis kwamen schrokken we wel even van de karige cd-aankoop: Simon & Garfnkel Live in 1967! Worden we oud? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten